top of page
Green Succulent Plant

Werkwijze

1

Aanmelding

Je kunt je via deze website meteen aanmelden. Binnen twee werkdagen neem ik contact met je op voor het maken van een afspraak voor een intakegesprek. Een verwijzing van de huisarts is niet noodzakelijk, maar wil je in aanmerking komen voor vergoeding van je zorgverzekeraar, dan is een verwijzing wel nodig. Een goede samenwerking met huisartsen en collega's uit de regio vind ik belangrijk. Met jouw toestemming stuur ik een kopie van een kort eindverslag naar jouw huisarts.

2

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek bekijken we samen waarom je hulp zoekt en wat je wil bereiken. 

Je klachten en de doelen voor de behandeling worden in kaart gebracht. Samen stellen we het behandelplan op en maken we vervolgafspraken voor de behandeling.

3

Behandeling

Door middel van individuele therapie werken we samen aan jouw hulpvraag. De therapie richt zich op het oplossen van huidige problemen en verandering van gedachten en gedrag. Ook leer je tijdens de behandeling nieuwe vaardigheden. Op die manier zul je weer op een helpende wijze naar de toekomst kijken. Naast gesprekken werken we met oefeningen.

4

Afspraken

Afspraken kunnen worden ingepland op dinsdag van 9.00 tot 14.00 en woensdag van 9.00 tot 16.30.

5

Duur en frequentie  

De duur van de gesprekken is drie kwartier. Gewoonlijk vinden de gesprekken in het begin wekelijks plaats. Later kan dit ook veranderen naar een lagere frequentie, afhankelijk van je klachten en persoonlijke behoefte. 

6

Wachttijd

Momenteel is er een wachttijd van ca. 10-12 weken.

bottom of page