Kwaliteit 

Ik ben lid van de volgende Beroepsverenigingen:

- Vereniging Gedragstherapie en Cognitieve therapie (VGCT)

- Vereniging voor Mindfulness (VVM)

- Vereniging EMDR Nederland (VEN)

- Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologen (NVGZP) 

- Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP)

Door de BIG-registratie valt de praktijk onder het medisch tuchtrecht, en door de registratie als EMDR Europe Practitioner wordt de kwaliteit tevens gewaarborgd, evenals de registratie tot Gecertificeerd Mindfulness trainer door de VVM en mijn lidmaatschap van de Vereniging voor Cognitieve en Gedragstherapie. 

De NVGzP is de vereniging voor psychologen die wettelijk erkend zijn als gezondheidszorgpsycholoog. Dit betekent dat ik voldoe aan wettelijk vastgelegde opleidingseisen en onder het wettelijk tuchtrecht val. Daarnaast ben ik aangesloten bij een klachtenregeling. Zo weet u zich verzekerd van kwalitatief goede en verantwoorde zorg!

Dossier en geheimhouding
Het is verplicht een dossier bij te houden over het verloop van de therapie. Een goede verslaglegging is onderdeel van een professionele werkwijze. U mag uw dossier inzien en eventueel fotokopieën maken. Ook mag u een eigen verklaring aan uw dossier toevoegen. Ten slotte heeft u het recht uw dossier of delen daarvan te laten vernietigen. Uw dossier wordt zorgvuldig bewaard, tot vijftien jaar nadat de therapie is afgesloten. Alle informatie is en wordt strikt vertrouwelijk behandeld. Uw behandelaar mag geen mededelingen doen aan anderen zonder uw schriftelijke toestemming. Wel mag de behandelaar andere vakgenoten raadplegen, zonder uw toestemming. De gegevens worden dan geanonimiseerd.

Klachtenregeling
Ik werk uiterst zorgvuldig, toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent. Ik verzoek je dan contact op te nemen met mij en dit bespreekbaar te maken. Mocht het niet lukken de problemen samen op te lossen, dan kun je een klacht indienen en zal je worden uitgenodigd voor een gesprek met mij samen met een collega van een psychologenpraktijk. Indien de klacht zo ernstig is, dan heb je de mogelijkheid de beroepsvereniging NVGZP te benaderen voor een formele klachtenprocedure. 

 

Crisis
Indien er sprake is van een crisissituatie kun je tijdens kantooruren mij contacten. Ik zoek dan een moment dat ik je zo snel mogelijk terug kan bellen. Buiten kantoortijd kun je je richten tot de crisisdienst/ dienstdoende huisartsen van de huisartsenpost. 

Contact

Psychologenpraktijk Pijl

Het Oude Administratiegebouw

Oude Parklaan 111, k.1.25

1901 ZZ Castricum

 Praktijkpijl@gmail.com

​Telefonisch overleg op woensdagen tussen 12-12.30: 06-44876948

Bij voorkeur contact opnemen per mail, gezien vaak in spreekuur. Dan bel ik u terug.

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Google+ Icon

© 2017 Psychologenpraktijk Pijl

Naam *

E-mailadres *

Telefoon

Adres

Hulpvraag

Bericht

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now